Sunday, June 15, 2014

Pakleni dan u Šumi Striborovoj

Žestoko je bilo u nedjelju u Šumi striborovoj, poprištu 7. utrke Slavonske brdske lige 2014, zahvaljujući dodatnim dropovima i usponima koje su osmislili i uredili majstori iz Slavonske posavine. Ionako tešku i zahtjevnu lanjsku stazu na kojoj su kosti ostavili i najbolji vozači lige, domaćini su dodatno začinili sa balvanskim stepenicama, na kojima je bio potreban poseban oprez. 

Također, neki od domaćina su i odustali od utrke nakon probnog kruga, nasreću samo zbog lakše ozlijede na jednom od onih novih dropova.
Isprobavši sve staze u Slavonskoj ligi, mogu slobodno reći da je ovo meni osobno najbolja, no ne i najteža staza – ovu drugu titulu nosi naša domaća na Banovom brdu sa svojih preko 200 metara uspona po krugu. Dobar posao u Brodu jedino su pokvarili osječanima dobro poznati moskitosi, te ručak koji je kasnio i više od sat vremena pa su brojni natjecatelji posjedali u aute i otišli kući na kasni nedjeljni ručak (ako je nešto ostalo).
U Brodu je od klupskih članova ponovno najbolji plasman osvojila Lucija Jerbić sa srebrom u ženskoj kategoriji,  dok je ostatak ekipe (Ivor, Dalibor i Filip) zauzeo manje atraktivna mjesta.
Rezultati utrke
Track (3 kruga masterA)
foto: Biciklista DM

No comments:

Post a Comment